ТОЗИ САЙТ СЕ ПРОДАВА

за повече информация позвънете на телефон 0885 70 60 61
Производител
Промоции на масла
Моторно масло BMW Super Power 5W-40 - 1 л. с гарантиран произход!
20.00лв. 12.00лв.
Моторно масло CASTROL EDGE LL  FST 5W-30   5 л. с гарантиран произход!
77.80лв. 74.70лв.
Моторно масло ELF 700 TURBO DIESEL 10W-40   5 л. с гарантиран произход!
70.02лв. 31.80лв.

Условия за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН E-МАСЛА

 
Oбщи условия на договорите за покупко-продажба от разстояние по смисъла на Закона за защита на потребителите между Е-масла от една страна и от друга - лицето, съгласило се с настоящите Общи условия, наречено за краткост ПОТРЕБИТЕЛ, във връзка със заявяването и закупуването на предлаганите стоки чрез електронен магазин www.е-masla.com 
Е-масла има правото по всяко време да променя съдържанието и начина на достъп до информацията в нея, както и да прекрати използването й при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната.
 
Необходими условия, за да се направи поръчка: 
 
1. Валиден email адрес. 
2. Вярно попълнен адрес за доставка. 
3. Вярно попълнени данни за контакт. 
Активирането на поръчката на определена стока става чрез натискане на бутона "Купи". 
При направена от Вас поръчка, ще получите потвърждение на поръчката на посочения от Вас e-mail адрес. Консултант на магазина ще се свърже с Вас по телефона, за уточняване на времето на доставка. 
 
В страницата на всяка стока, представена в Е-масла са посочени цената, основните характеристики на стоката и допълнителна информация, целяща подпомагането на направата на информиран избор при покупката на продукта. Също така, на всяка страница на представена стока има възможност Потребители на Е-масла да дават мнения и оценки, касаещи дадената стока. Всички посочени на сайта цени са в лева с включен ДДС. 
 
Работно време:
 
Поръчки в онлайн магазин Е-масла се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. 
Работното време на консултантите на онлайн магазин Е-масла е Понеделник - Петък, 9:00 – 18:00 ч. Съботa и Неделя са почивни дни, в които не се обработват и изпращат поръчки. Онлайн консултации относно продукти могат да бъдат извършвани по всяко време (включителнo и в почивни дни). Консултации по телефон могат да бъдат извършвани в работното време. Всички поръчки, направени до 16:30 ч., се обработват и изпращат на същия ден. Доставят се до два работни дни (включително и събота до обяд по желание на клиента). 
Всички поръчки, направени след 16:30 ч., обикновено се обработват на следващия работен ден и се изпращат в него. 
За връзка с нашите консултанти по продажбите: info@e-masla.com
 
Условия за копиране на информация 
Цялата информация, публикувана в Е-масла, е собственост на Е-масла, в т.ч. снимки и описания на артикули. Е-масла дава право на собственици на други сайтове и потребители да публикуват връзки към онлайн магазин Е-масла. Забранява се копирането на текстове от Е-масла и поставянето им в други уеб сайтове и онлайн магазини без писмено съгласие на Е-масла или да се цитира източника, като се постави следния текст: „Източник: онлайн магазин за моторни масла www.e-masla.com”, като "онлайн магазин за моторни масла www.e-masla.com" следва да бъде линк към http://www.e-masla.com. 
Е-масла съдържа линкове към други сайтове, но не носи отговорност за тяхното съдържание. 
 
УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА 
 
След като в Е-масла постъпи поръчка от Потребител, консултант на Е-масла се свързва с него, за да бъдат уточнени подробностите и да бъде потвърдена поръчката. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, поръчката може да бъде анулирана.
Доставките се извършват от куриерска фирма Еконт до посочен от Потребителя адрес или до офис на куриерската фирма в съответния град. Пратката е застрахована, като застраховката е за наша сметка.
Доставка се прави само след потвърждение от страна на клиента;
Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа;
Доставки не се извършват в Неделя и официални празници;
 
Доставката се извършва с куриер от фирма Еконт от 24 до 48 часа /в работни дни/ след потвърждаване на поръчката по телефона от наш консултант. Заплащането става в брой на куриера.
 
Ако клиентът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес и срок, Е-масла се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.
 
 
РЕКЛАМАЦИИ
 
Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, Потребителят, пазарувал в онлайн магазин Е-масла, има право на рекламация при:
• констатирани липси; 
• дефекти на стоката; 
• несъответствие с обявените параметри (вискозитет, марка, вид на маслото); 
• при транспортирането стоката е повредена
 
Рекламация се прави до 7 дена след закупуване на стоката. При предявяване на рекламация Потребителят може да претендира за замяна на стоката. Артикулът може да бъде заменен за по-подходящ за Вашият автомобил по отношение на марка, вискозитет, вид на маслото. Ако стойността на избрания артикул надвишава заплатената сума, се доплаща разликата. 
Връщането се осъществява при следните условия:
• Запазен добър търговски вид (опаковката не е отваряна). 
• Запазена оригинална опаковка и етикет.
 
 
Цената за доставка при връщане на стока чрез куриерска фирма Еконт се поема от клиента, освен в случаите когато връщането е по вина на Е-масла. Клиентът може да избере друг куриер за своя сметка. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.
 
Потребителят има право да върне стоката в едноседмичен срок от датата на получаването, като тя е с ненарушен търговски вид.
 
Приемайки тези условия, Потребителят се съгласява да получава имейли и известия от Е-масла относно поръчката си, съответния профил, потвърждения за промяна на неговата информация, както и отстъпки и оферти за нашите продукти на дадения от него адрес за електронна поща.